Døre og vinduer

Nedenfor kan du læse mere om vores arbejdsopgaver i forbindelse med døre og vinduer. Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om os, kan du trygt henvende dig. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig. 

Reparation, restaurering og skræddersyede løsninger med døre og vinduer

Mange muligheder

Der findes en lang række spændende muligheder, når det kommer til døre og vinduer. Vi er det oplagte valg, når du er på udkig efter en snedker til reparation, nye løsninger eller restauration Vi skræddersyr æstetisk flotte løsninger.

Restaurering af døre og vinduer

Skjærbækholler ApS tilbyder restauration af døre og vinduer. Ved nænsom restaurering, hvor kun det dårlige og nedslidte træ udskiftes, kan selv mange ødelagte vinduer og døre restaureres og bevares. Lad os høre om din opgave.

Reparation af døre og vinduer

Skjærbækholler ApS tilbyder reparation af døre og vinduer, som du kan se i galleriet nedenfor. Er dine døre eller vinduer beskadiget, kan du med fordel lade Skjærbækholler kigge på dem og reparere dem. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye døre og vinduer

Skal du have nye døre eller vinduer fra bunden af, der skal passe til helt bestemte mål, kan du altid henvende dig til Skjærbækholler ApS. Vi tilbyder unikke løsninger, som lever op til danske standarder. Kontakt og få et eventuelt tilbud.

Vores arbejde

Her har du mulighed for at se en række løsninger inden for døre og vinduer. Er du nysgerrig på at vide mere, er du velkommen til at henvende dig.