Snedkerfirma i Tikøb

Skjærbækholler ApS er din lokale snedker i Tikøb, som løser stort og småt for private og erhvervskunder. Læs mere om vores firma her på siderne. 

Dit snedkerfirma i Tikøb

Vi er et lille snedkerfirma, som er beliggende lokalt i Tikøb i Nordsjælland. Vi har mange års erfaring inden for området, hvilket er din sikkerhed for kvalitet.

Vi har bygget vores firma op omkring et moderne og veludstyret værksted. Her producerer vi alt fra CE-godkendte vinduer og døre til de mindste pyntelister.

Vi håber, at I her på hjemmesiden finder inspiration til kommende eller nuværende projekter og får lyst til at henvende jer til os i den forbindelse.  

Erfaring

Vores erfaring i faget, er din sikkerhed for professionelt arbejde i den bedste kvalitet

Samarbejdspartnere

Vi har en lang række kompetente samarbejdspartnere, arkitekter og rådgivende ingeniører

Unikke løsninger

Som snedkerfirma er vores fordel, at vi altid kan skræddersy en unik løsning efter ønsker og behov

Vores arbejde

Her har du mulighed for at se en række løsninger inden for arbejdsområder. Er du nysgerrig på at vide mere, er du velkommen til at henvende dig. 

Skjærbækholler ApS er medlem af BYG

BYGs Garantiordning omfatter ...

Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. BYGs garantiordning omfatter ca. 4200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.

Dækker udgifter op til 100.000 kr.

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYG’s Klage- & Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum – penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

5-års garantiordning

Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG’s 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere.

Gælder ved alt arbejde

Det er BYG, der står bag BYG GARANTIORDNING. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et BYG-medlem – også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

Kontakt Skjærbækholler

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores snedkerarbejde, er du velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder, så du får den helt rette løsning.