Reoler og skabe

Nedenfor kan du læse mere om vores arbejdsopgaver i forbindelse med reoler og skabe. Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om os, kan du trygt henvende dig. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig. 

Skræddersyede reoler og skabe

Løsninger med reoler og skabe

Der findes en lang række spændende mulighed, når det kommer til reoler og skabe. Skjærbækholler ApS er det oplagte valg, når du er på udkig efter en snedker, der kan skræddersy praktiske og æstetisk flotte løsninger.

Reoler og skabe i ét med væg

Skjærbækholler ApS er din erfarne snedker, som tilbyder at lave løsninger, hvorledes skabe og reoler kan indbygges i ét med en væg. På den måde kan man få en skjult løsning, hvor døren også kan blive en del af skabsfronten.

Brug skabet som rumdeler

Et skab er en oplagt alternativ løsning, hvis du ønsker at dele et rum eller afgrænse samme. Det er en løsning, som hverken vil afskærme lyset fra resten af rummet. Sjærbækholler ApS laver en løsning ud fra dine ønsker og behov.

Skabe på få kvadratmeter

Ønsker du en løsning, på trods af, at du har få kvadratmeter at gøre godt med, kan Skjærbækholler ApS er din foretrukne sparringspartner og snedker til at løse din ønskede opgave og forespørgsel. Kontakt og hør mere om dine muligheder.

Vores arbejde

Her har du mulighed for at se en række løsninger inden for reoler og skabe. Er du nysgerrig på at vide mere, er du velkommen til at henvende dig.