Ombygning

Nedenfor kan du læse mere om vores arbejdsopgaver i forbindelse med ombygning. Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om os, kan du trygt henvende dig. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig. 

Generelt om ombygning

Generelt om ombygning

Der kan være mange grunde til, man har behov for en ombygning. Nogle gange handler det om pladsmangel, andre gange handler det om fornyelse. Hos Skjærbækholler ApS har vi stor erfaring med ombygning uanset opgavens omfang.

Få ekstra kvadratmeter med ombygning

Er familien blevet udvidet, eller ønsker du et nyt kontor, har du gode muligheder hos Skjærbækholler ApS. Hos Skjærbækholler ApS er vi erfarne med at lave ombygninger og tilbygninger, der passer ind til kundens ønsker og behov.

Hems eller anneks

Skal du have bygget en hems i boligen eller somerhuset, kan du med fordel tage fat i os. Vi er erfarne med at bygge i alle højder, hvad enten det drejer sig om et nyt anneks i udearealerne eller i højderne med en hems.

Terrasse, skillevægge og meget mere

Skal du udvide terrassen, så der er ekstra god sideplads og plads til en grill, eller skal du have opsat en skillevæg? Vi tager altid vores gode samarbejdspartnere, arkitekter og rådgivende ingeniører, i spil ved enhver ombygning.

Vores arbejde

Her har du mulighed for at se en række løsninger inden for ombygning. Er du nysgerrig på at vide mere, er du velkommen til at henvende dig.